Καταχώρηση τύπου Virtal Advanced
Τίτλος Εταιρίας : GI ANSO 4X4 CLUB A.E
Υπεύθυνος :KΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ
Διεύθυνση :19.5 ΧΙΛ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Πόλη :ΕΛΕΥΣΙΝΑ
Νομός :ΑΤΤΙΚΗ
Τ.Κ. : 19200
Τηλέφωνο : 210 5541161
Fax : 5541443
GPS W/Point : N 38°03.021′ / E023°33.865′
Ε-mail :  gianso@otenet.gr
URL : http://www.gianso.gr
Κατηγορία : ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΕΙΔΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Περιγραφή:
H GI ANSO 4X4 CLUB ΑΕ είναι μια ανώνυμη κατασκευαστική και εισαγωγική εταιρεία που με ιδρυτή τον Κο Μιχαηλιδη Σωτήρη, δραστηριοποιείται στο χώρο των αξεσουάρ αυτοκινήτου από το 1985 και έχει ως έδρα την Ελευσίνα Αττικής.
Η Gi anso 4×4 club ΑΕ, είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον κλάδο του 4 Wheel Drive και κατέχει σήμερα ηγετική θέση σε αυτόν τον τομέα.
Έτσι λόγου της ανάγκης για περαιτέρω ανάπτυξη, των ήδη υπάρχον δραστηριοτήτων της, την εργονομία του εργασιακού της περιβάλλοντος
μιας που διαθέτει 18μελές υπαλληλικό προσωπικό , καθώς και την έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Gi anso μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερες και πιο τεχνολογικά εξειδικευμένες εγκαταστάσεις, έτσι ώστε να υλοποιήσει από τη μία τις υπαλληλικές της απαιτήσεις αλλά και από την άλλη, να μεγιστοποιήσει την ποιότητα των προϊόντων της.
Η ανάγκη για εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη πηγάζει αδιαλείπτως από τους κόλπους και την φιλοσοφία της εταιρείας και είναι ένας από τους λόγους που η εταιρεία βρίσκεται πάντα στον παλμό των εξελίξεων!
Επίσης, η άρτια καταλληλότητα των καινούργιων κτιριακών εγκαταστάσεων εξομαλύνουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό την σωστή εξυπηρέτηση των εκάστοτε πελατών της, την ομαλή παραλαβή των εισαχθέντων προϊόντων(από το εξωτερικό), καθώς και την ήπια και άμεση φόρτωση των προϊόντων προς τους συνεργάτες της εταιρείας οι οποίοι εδρεύουν εντός και εκτός νομού Αττικής.
Οι καινούργιες κτιριακές υποδοχές βρίσκονται στο 19,5 χλμ Αθηνών-Κορίνθου με έκταση 15000 m.
Οι χώροι της εταιρείας εντάσσονται στην βιομηχανική ζώνη της περιοχής , επί της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου έτσι ώστε να διευκολύνεται ακόμη περισσότερο η εισαγωγή των αυτοκινήτων όπως η εταιρεία διαθέτει ιδιωτικό Parking.


Οι χρήστες που δεν βλέπουν τις πανοραμικές φωτογραφίες θα πρέπει να εγκαταστήσουν την Java Virtual Machine (JVM) κάνοντας click εδώ.
 
   ΕπιστροφήΕκτύπωση Καρτέλας Ενημερώστε τους Συνεργάτες