Ποιοι Είμαστε
Καλώς ήρθατε στις ηλεκτρονικές σελίδες του Who-is.gr !!!
Το Who-is.gr ιδρύθηκε ως Παροχέας Υπηρεσιών On-line Πληροφόρησης από ατομα με εμπειρία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών Πληροφορικής και της εμπορικής αξιοποίησης των δικτύων επικοινωνιών. Με δραστηριότητες που εκτείνονται σε ολοκληρωμένες λύσεις εμπορικής εκμετάλλευσης της Πληροφορικής και με ιδιαίτερη βαρύτητα στη ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Κύριο μέλημα του Who-is.gr είναι η δημιουργία στενών σχέσεων με τους πελάτες ώστε να εξασφαλίζονται οι καλύτερες λύσεις για συγκεκριμένες ανάγκες με κύριο γνώμονα την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία.
Οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης του Who-is.gr είναι:

  • Η καλύτερη δυνατή ενημέρωση την βάση δεδομένων για όλες της επιχειρήσεις και επαγγελματίες πανελλαδικώς
  • Παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών για την ιδανική παρουσία και προβολή της σύγχρονης επιχείρησης στο Internet.
  • Ανάπτυξη εφαρμογών e-commerce που προσαρμόζονται στις διαφορετικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη.
  • Ανάπτυξη web-based εφαρμογών και δημιουργία ιστοσελίδων.
  • Παροχή υπηρεσιών web-hosting και ολοκληρωμένων δικτυακών υπηρεσιών για τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης στα πλαίσια της νέας εποχής της Πληροφορίας.
  • Παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας των ιστοσελίδων της επιχείρησης σας στους servers του Who-is.gr ώστε να εξασφαλίζετε μέγιστη ταχύτητα, ασφάλεια, προστασία των δεδομένων σας και ένα πλήθος άλλων πλεονεκτημάτων που καθιστούν την υπηρεσία web hosting του Who-is.gr την καλύτερη λύση που υπάρχει στην αγορά.

Και τέλος,Δεσμευόμαστε για την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα των τιμών σε όλες μας τις υπηρεσίεςΕυχαριστούμε για την Προτίμηση σας.