Καταχώρηση τύπου Virtal Advanced
Τίτλος Εταιρίας : ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ – ΑΘΛΟΜΑΝΙΑ
Υπεύθυνος :Ρεβέκκα Σαλτίδου
Διεύθυνση :6 Χιλ. Δράμας – Καβάλας
Πόλη :ΔΡΑΜΑ
Νομός :ΔΡΑΜΑ
Τ.Κ. : 66100
Τηλέφωνο : 25210 57060
Fax : 57061
GPS W/Point : 
Ε-mail :  sales@athlomania.gr
URL : http://www.athlomania.gr
Κατηγορία : ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Περιγραφή:
H εταιρία ιδρύθηκε το 1996 με έδρα τη Δράμα, Αντικείμενο της είναι η εισαγωγή και η χονδρική πώληση οργάνων γυμναστικής και αξεσουάρ για οικιακή και επαγγελματική χρήση.
Τα δύο πρώτα χρόνια λόγω αντικειμενικών συνθηκών περιορίστηκε στην αγορά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τα επόμενα χρόνια επεκτάθηκε και στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θεσσαλία. Σήμερα σε κάθε πόλη υπάρχουνε συνεργάτες της εταιρίας ενώ καθημερινά προστίθενται νέοι πελάτες από όλη τη χώρα, οι οποίοι απολαμβάνουνε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, λογικές τιμές, επάρκεια αποθήκης, παρακαταθήκη ανταλλακτικών, άμεση τεχνική κάλυψη και ένα φιλικό και ανθρώπινο επίπεδο συνεργασίας.
Πελάτες της εταιρίας αποτελούν καταστήματα αθλητικών ειδών, ποδηλάτων, ορθοπεδικών, ινστιτούτα αισθητικής, φυσιοθεραπευτές, γυμναστήρια. Εντυπωσιακή είναι η διείσδυση της εταιρίας στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού τα τελευταία δύο χρόνια με πλήρη γκάμα ηλεκτρονικών αεροβικών οργάνων (διάδρομοι, ποδήλατα όρθια και καθιστά, ελλειπτικά, στέππερ), πλήρη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής και μηχανήματα παθητικής γυμναστικής.
Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται και δεσμευόμαστε απέναντι τους για ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο εργασίας.


Οι χρήστες που δεν βλέπουν τις πανοραμικές φωτογραφίες θα πρέπει να εγκαταστήσουν την Java Virtual Machine (JVM) κάνοντας click εδώ.
 
   ΕπιστροφήΕκτύπωση Καρτέλας Ενημερώστε τους Συνεργάτες